Personal Training

Personal Training

Vind je het niet prettig om lessen te volgen in groepsverband? Heb je misschien hele specifieke of heftige klachten die meer aandacht nodig hebben? Jouw focus ligt op medisch herstel. Dat kan reden zijn om te kiezen voor personal training.

Ben jij doorgestuurd door een specialist?

Loop jij al heel lang met een blessure of pijn in je lijf? Dit kan verschillende oorzaken hebben. Een sportarts kan jou onderzoeken. Vaak helpt het om even uit het medische circuit getrokken te worden, wanneer er geen echte aanwijsbare redenen zijn. Mijn methode is bewezen en fundamenteel.

Eén op één aandacht

In een één op één training ga ik uit van jouw klacht of uitdaging. Meestal wordt al tijdens de eerste sessie duidelijk dat de componenten stabiliteit, flexibiliteit en mobiliteit niet met elkaar in balans zijn. We gaan daar dan samen aan werken. Tijdens een personal training sessie zullen we afwisselend met mat en apparatuur werken.

Jouw situatie staat centraal

Tijdens een personal training sessie sta jij met jouw specifieke situatie centraal. Beoefen jij een specifieke sport? Dan refereer ik daaraan tijdens de sessie. Het resultaat van de trainingen zie je direct terug: je fietst harder, je smasht verder, je kunt net bij die ene verre bal. Binnen een aantal sessies voel en zie je het verschil.
Benieuwd wat anderen van mijn lessen vinden? Lees de klantbelevingen.

Instant feedback

Met de oefeningen die ik je laat uitvoeren, wil ik je de bewegingen zo natuurlijk mogelijk laten aanvoelen. Het uiteindelijke doel van de sessie is om jou en je lijf zo te trainen dat je weer zelfstandig alle bewegingen in je eigen lichaam kunt uitvoeren. Door de instant feedback van je lijf bereik je direct resultaat, je krijgt de regie terug over je lijf en je hoofd.

Personal Training
Personal Training