Corporate Pilates

Corporate Pilates

Business to Business. Wil jij voor jouw organisatie een veilige Pilatesles? Online of onsite? Leer jouw mensen werken in een stabiel lichaam, soepel en sterk te zijn. Laten voelen dat ze zelf de regie kunnen pakken over hun lijf en hoofd. Uiteraard is het de verantwoordelijkheid van jouw mensen dat ze gezond zijn, maar jij kunt ze wel faciliteren.

Maar ook tijdens een afdelingsuitje kan een formelere heisessie worden aangevuld met een inspirerende “onderbreker” in de vorm van een lichte Pilates workout. Deze workout op de principes van Pilates geeft een gevoel van directe positiviteit en creativiteit. De ervaring leert dat zo’n onderbreking direct de sfeer verzacht en het groepsgevoel verhoogt.

Corporate Pilates en HAPPY@WORK

De elementen stabiliteit, mobiliteit en flexibiliteit kunnen één op één in een organisatie geplaatst worden. Zit je in een reorganisatie of wil jij je personeel HAPPY@WORK? Pilates Principles werkt met een aantal grote organisaties samen om hun personeel daarin te ondersteunen.

Live workshops

Pilates Principles organiseert regelmatig live workshops. Pilates Principles Online School klanten krijgen de gelegenheid om live te trainen op een prachtige, veilige locatie. Iedere workshop heeft een speciaal thema en wordt altijd afgesloten met een drankje en hapje.

Corporate Pilates