Online Pilates lessen

Online Pilates lessen

Aanmelden gratis proefles

Voor het volgen van een online Pilates les kun je terecht in mijn online Pilates groepsles. Pilates Principles Online School is dé plek om een Pilates groepsles te doen. Gebaseerd op ruim 25 jaar ervaring. Een les bij Pilates Principles Online School is 'inclusief', een 'community' en altijd live. Aandacht, ook via een scherm. Aanwijzingen, ook persoonlijk. Altijd in Nederlands en Engels. Ik werk met materialen als bal en elastiek en focus op uitdagingen en verbeteringen van jouw bewegingen. Ik geef je de regie terug over je hoofd en je lijf.

Check mijn blog over Online Pilates Lessen

Is een Online Pilates les wel duidelijk?

Persoonlijke aandacht is belangrijk. Dus voordat je met mijn online Pilates les mee kunt doen zullen we telefonisch jouw wensen bespreken. Ik ben en blijf verantwoordelijk voor jouw gezondheid, dus zal rekening houden met uitdagingen of blessures. Voor iedere oefening is een aanpassing of uitdaging. Is jouw niveau inmiddels iets hoger dan zal er voor jou óók altijd een uitdaging in zitten.

Ik start mijn les 15 minuten voor aanvang, mochten er dan nog vragen zijn hoor ik die graag. Ook is dit een moment van "binnenkomst", dus aandacht. Door mijn jarenlange ervaring met groepslessen schakel ik snel en weet ik precies wie er in mijn les zit. Camera's blijven aan, tenzij je dit absoluut niet wilt. Vragen stellen kan ook altijd na de les. Tijdens de les houd ik geen onderbreking.
Zijn jouw uitdagingen wellicht te groot, raad ik je aan om een personal training bij mij te boeken.
De online Pilates les wordt gegeven vanuit mijn Pilates Principles studio. Een ruime, lichte, maar vooral veilige omgeving waar ik je ook mag ontvangen voor een personal training sessie.

In 12 weken een ander lijf? 3x per week een strak schema?

Pakket A: Pilates = € 190,00 voor 12 weken
Pakket B: Pilates Plus (Pilates + Dynaband + Bodyshape) = € 262,00 voor 12 weken. Check mijn blog voor uitleg over deze combinatie.
Bij jouw pakket ontvang je een 30 minuten filmpje van een les van mij. Hiermee kan je in je eigen tijd oefenen.

Wat is een Dynaband? Dit is een elastiek, die weerstand geeft. Werken met weerstand verhoogt stabiliteit, dus kracht. Het is variatie en uitdaging.
Wat is een Bodyshape les? Mijn Bodyshape les bestaat uit krachtoefeningen, gewichtjes, Dynaband en een heleboel squats en lunges. Hier komen Pilates en Power bij elkaar. Hoe sterker en soepeler, hoe meer regie, hoe lekkerder je je voelt.

Materialen voor een les kun je gemakkelijk zelf aanschaffen. Uiteraard kan ik je adviseren.

Ben je nieuwsgierig naar zo'n filmpje? Of überhaupt naar een les van mij? Log onderaan in op een 30 minuten durende les en maak vrij gebruik van mijn expertise en fijne oefeningen.

Aanmelden gratis proefles

Schema Online Pilates lessen

Dinsdag 20.00-21.00 Pilates
Woensdag 20.00-21.00 Pilates
Vrijdag 09.15-10.15 Pilates
Vrijdag 10.30-11.00 30 mins Werken met Dynaband
Zondag 10.15-11.15 Bodyshape

Opgeven voor een willekeurige les?

Als jij je aanmeldt voor een willekeurige les, kunnen we samen kijken wat het beste schema of type les voor jou is.
Bel of mail mij direct voor informatie.

Aanmelden proefles

Online Pilates