Online Pilates lessen

Online Pilates lessen

15-09-2022

De afgelopen Covid periode is soms hartverscheurend en bizar slecht voor onze gezondheid geweest. Voor mijn bedrijf is in deze tijd de sprong naar Online Pilates lessen een gigantisch succes geweest. Pilates Principles is enorm uitgebreid. Een extra label aan mijn merk. Ik ben trots.

Zaaien is oogsten en dat mocht ik doen. Na jaren investeren in mijn klanten met kennis en oprechte, innovatieve Pilates gedachten.

Wat heb je nodig? Zoom, een mat, een bal en een dynaband. Wat is het moeilijkste aan mijn online les? Gewoon iedere keer op je mat verschijnen. Maakt niet uit hoe je eruit ziet, je ligt in je eigen omgeving en wordt niet afgeleid door andere klanten. Goed luisteren, goed voelen en gewoon lekker doen.

Hoe simpel kan het (Pilates) leven zijn?