Klantbeleving

Klantbeleving

Zowel in mijn groepslessen als in de personal training sessies zal ik jou alle bewegingen zo natuurlijk mogelijk laten voelen, met als doel ze weer zelfstandig en in jouw eigen lijf te kunnen uitvoeren. Hoe ervaar jij de "instant feedback" van jouw lichaam?

Mijn klanten zijn vaak verbaasd over het snelle resultaat dat je al met één pilatesles in de week kunt bereiken. Door de repeterende bewegingen en het feit dat de oefeningen zo natuurlijk aanvoelen, krijg je direct positieve feedback van je eigen lijf. Pilates is bovendien een holistische manier van werken. Het gaat altijd om het hele lichaam en niet maar één onderdeel.

Marco

Marco

Topsport

Eigenlijk heb ik altijd wel topsport bedreven. Atletiek, basketbal. You name it, ik heb het gedaan. Mijn lijf heeft daar wel onder geleden. Of ik nu te hard mijn best heb gedaan of misschien te weinig de stabilisatiespieren heb gebruikt. Weet ik niet. Maar via mijn sportarts ben ik bij Pilates Principles terecht gekomen. Twee keer per week, 's morgen om 08.00, sta ik in de studio. Ik ben nog nooit zo vroeg ergens voor mijn bed uit gekomen. Maar het werkt. Mijn stijve lichaam is iets mobieler en de Pilates apparatuur ondersteunt mijn inflexibiliteit, best fijn. Soms komt één van mijn dochters mee, duo Pilates kan ik ook aanraden.

Friedeke weet precies wat ik nodig heb. Elke keer andere oefeningen, soms zwaar, soms makkelijk. Nou makkelijk? Totaal niet. Maar daarna ben ik flex en golf ik de sterren van de hemel. Of sta de hele dag in de keuken.

Personal training