Friedeke Verkleij-Veenman


Pilates Principles Online School

Voor het volgen van een Pilatesles kun je altijd terecht in een van mijn online groepslessen. Het nieuwe label Pilates Principles Online School is gestart in maart 2020. Deze online community is het bewijs dat online Pilates ook echt werkt. Een les bij Pilates Principles Online School is 'inclusief' en een 'community'. Alle aandacht, ook via een scherm. Aanwijzingen, ook persoonlijk. Altijd in Nederlands en Engels. Door de grote stroom van buitenlandse deelnemers geef ik structureel les in twee talen. Er worden regelmatig workshops georganiseerd, waarbij 'live' op locatie verschillende thema's belicht worden. Ik werk met materialen en focus op uitdagingen en verbeteringen van jouw bewegingen.

Blessures en uitdagingen

Bij Pilates werk je altijd in je eigen lichaam. Dit betekent dat er nooit meer van je wordt gevraagd dan jouw lichaam aan kan. Dat betekent niet dat er geen uitdaging in de oefeningen zit. Je kunt namelijk altijd progressie maken. Heb je een blessure, klacht of andere uitdaging in je lijf? Neem dan eerst contact met me op. Dan bespreken we samen of Pilates op dit moment de beste manier is om jou te helpen.

Live workshops

Pilates Principles organiseert regelmatig live workshops met een specifiek thema op een prachtige, veilige locatie. De workshops geven jou de gelegenheid om te 'fine tunen' hoe je de bewegingen uitvoert, om vragen te stellen en vooral instant feedback te ontvangen. Deze workshops worden altijd afgesloten met een drankje en hapje.

Ook een Pilatesles volgen?

Bel of mail mij direct voor informatie. In verband met Corona en de 1,5 mtr restricties zullen alle lessen online gegeven worden.