Friedeke Verkleij-Veenman


Groepslessen

Voor het volgen van een Pilatesles kun je altijd terecht in een van mijn groepslessen. Je zult merken dat je door het volgen van Pilates niet alleen sterker wordt, maar ook leniger. Het verbetert daarnaast je lichaamshouding en vermindert stress door de focus op een goede ademhaling. Mijn groepslessen zijn voor iedereen toegankelijk, ongeacht je niveau. Heb je nog nooit een Pilatesles gevolgd en twijfel je of het wat voor je is? Volg dan eerst een proefles.

Blessures en uitdagingen

Bij Pilates werk je altijd in je eigen lichaamsberaming. Dit betekent dat er nooit meer van je wordt gevraagd dan jouw lichaam aan kan. Dat betekent niet dat er geen uitdaging in de oefeningen zit. Je kunt namelijk altijd progressie maken. Heb je een blessure, klacht of andere uitdaging in je lijf? Neem dan eerst contact met me op. Dan bespreken we samen of Pilates op dit moment de beste manier is om jou te helpen.

Kleine groepen en 100% aandacht

Mijn groepslessen worden gegeven in kleine groepen. De kwaliteit is hoog en de aandacht voor iedere deelnemer is 100%. Tijdens de les doen we oefeningen op de mat, waarbij we soms – voor de afwisseling of voor de intensiteit en uitdagingen - werken met kleine ballen, Pilates circles, dynabands of ander materiaal.

Ook een Pilatesles volgen?

Op dinsdag, donderdag en vrijdag geef ik groepslessen bij Visser Fysiotherapie en Sport in Leiden. Op maandag en donderdag geef ik inhouse lessen bij het Alrijne Ziekenhuis in Leiden. Meer weten? Neem contact op voor de mogelijkheden.